Referenties

Theater Het Klooster Woerden ~ Jacqueline Engelhard ~ Hoofd productie en facilitaire zaken

“Zomer 2017 zijn na vijftien jaar trouwe dienst en duizenden bezoekers de tribune en de oude theaterstoelen van Het Klooster vervangen. Mobelli Contract Seating heeft maat- en vakwerk geleverd. Wij vonden de samenwerking met Mobelli Contract Seating heel prettig omdat ze voortdurende meedenken, flexibel zijn en alles in het werk stellen om aan de wensen te voldoen. Wij èn onze bezoekers zijn tevreden over het resultaat: een eigentijdse theaterzaal met meer zitcomfort en beenruimte.“

Jacqueline Engelhard, hoofd productie en facilitaire zaken Theater Het Klooster Woerden.

The Student Hotel Amsterdam, Het Parooltheater ~ Sjoerd de Vries ~ Operations Manager

“Het auditorium van The Student Hotel aan de Wibautstraat in Amsterdam is donderdag 18 mei 2017 omgedoopt tot Het Parooltheater. Dankzij een elektronisch uitschuifbare tribune van Mobelli Contract Seating is er plaats voor 150 personen. In de ruimte vinden onder meer congressen, workshops, debatten en theatervoorstellingen plaats. Met dank aan Mobelli Contract Seating voor hoe de samenwerking verlopen is en nog steeds verloopt.”

Sjoerd de Vries, Operations Manager The Student Hotel.

Theater Geert Teis Stadskanaal ~ Marijn Sijbom ~ Toneelmeester

“Halfweg 2016 besloten wij als theater dat onze grote zaal behoefte had aan een grondige opknapbeurt. De vloerbedekking was tot op de draad versleten en de stoelen uit 1997 waren op. Een prettig eerste contact zorgde ervoor dat Mobelli Contract Seating mee mocht doen met de aanbesteding van onze stoelen. De opdracht was om een kopie van de oude stoelopstelling te maken, en te verbeteren waar nodig. Belangrijk voor ons was dat de akoestiek van onze zaal niet zou veranderen en dat gasten meer beenruimte zouden krijgen. Mobelli Contract Seating kwam ruimschoots uit de aanbesteding. Mobelli Contract Seating beloofde een eerlijke prijs, meer comfort, duidelijke afspraken en goede service. Tot op heden hebben wij dan ook geen reden tot klagen. Mobelli Contract Seating geeft aan dat zij pas klaar zijn als de klant tevreden is, deze belofte komt men zeer zeker na. Als een ander theater ons zou vragen om een referentie dan kunnen wij niet anders dan deze leverancier van harte aan te bevelen.”

Marijn Sijbom, Toneelmeester Theater Geert Teis Stadskanaal.

Universiteit Leiden, Campus Den Haag ~ Leon Thier ~ Architect

“Campus The Hague is a quickly growing branch of the Leiden University. Studio Leon Thier won the commission for the interior of this University Building for more than 4000 students. Part of the interior design was a number of lecture rooms. Our client asked us to design the chairs for these lecture rooms and organised a European Tender to find a deliverer. The basic idea is to combine the chairs in a system with a continuous front panel. This gives the lecture room its calm image. The chairs itself have an ergonomic back panel, which gives good sitting comfort. The tender was won by the combination Technimeubel/Mobelli Contract Seating/Auditorium SC.

As designer of the Campus Model we are very pleased by the very skilled way in which Auditorium SC has fabricated the Campus Chair and we are proud that they took our design in their delivery program.”

Leon Thier, (interior)Architect Studio Leon Thier.

Hofpleintheater Rotterdam ~ Kim van Wijk ~ Hoofd technische dienst

“Wij hebben het voortraject als zeer prettig ervaren. Het resultaat past perfect en uiteindelijk wordt er alles aangedaan om de planning te halen, wat ook gelukt is! Kortom van A tot Z een zeer positief traject, een tevreden klant en bezoekers die heerlijk zitten.“

Kim van Wijk, hoofd technische dienst Hofpleintheater Rotterdam.