Teamwork

Teamwork

“Alles moet kloppend zijn”

Elk project van Mobelli Contract Seating kent drie fases. Al deze fases moeten kloppend zijn om tot een goed eindresultaat te komen. Met hun jarenlange ervaring als leverancier van vaste zaalstoelen en als agent van het merk STOL, weet het team als geen ander hoe belangrijk de drie fases van elk project is.

Een project start met de inventarisatiefase en het inmeten. Hierbij wordt er goed geluisterd naar het verhaal en de wensen van de klant. Daarna volgt de productiefase, de stoelen worden op maat geproduceerd door de fabrikant. Tot slot volgt de montagefase, een minstens net zo belangrijke fase. Vakkundige medewerkers van Mobelli Contract Seating monteren de stoelen en/of tribune helemaal naar wens van de opdrachtgever en zorgen voor een perfect eindresultaat.

Robert en Monique zijn gedurende het project intensief betrokken en gaan, samen met hun partners en de fabrikant Auditorium SC voor het perfecte eindresultaat. “Het goede gevoel bij de opdrachtgever is voor ons heel erg belangrijk.”