THEATERTRIBUNES

Beschikt u over multifunctionele zalen waarbij de stoelen ook eenvoudig weggehaald moeten kunnen worden? Bij Mobelli Contract Seating kunt u terecht voor diverse elektrisch verschuifbare theatertribunes. Niet alleen goed voor multifunctioneel gebruik van zalen, maar ook makkelijk voor schoonmaak of onderhoud. Bovendien kunnen deze in- en uitschuifbare theatertribunes ook volledig voor u op maat gemaakt worden.

Hoge kwaliteit tribunes

Door de toepassing van vernuftige technieken voelen onze verschuifbare theatertribunes aan als een op de plaats vastgemaakte theatertribune. Er is absoluut geen sprake van speling van de segmenten waardoor de uitschuifbare tribunes zeker niet in kwaliteit onderdoen voor reguliere theatertribunes. De producten van Mobelli Contract Service worden bovendien volgens strenge Duitse normen geproduceerd en voldoen dus aan de hoogst denkbare kwaliteit in zowel vorm als functie.

Assortiment en maatwerk

Bij ons heeft u keuze uit een ruim aanbod aan theatertribunes met diverse stoelmodellen. Van eenvoudig en ongestoffeerd tot een luxe en volwaardige theaterstoel en alles ertussenin. Maar u kunt ook uw verschuifbare theatertribunes volledig op maat laten maken. Het is immers belangrijk voor de uitstraling van uw zalen en complex als geheel dat alles op elkaar aansluit. Wij verzorgen graag verschuifbare tribunes naar uw wensen aangepast. Bovendien leveren wij u volledige service van productie tot transport en montage.

Heeft u interesse gekregen in onze in- en uitschuifbare tribunes of wilt u eerst meer informatie? U kunt ons altijd contacteren voor een bestelling of wanneer u vragen heeft. Bereik ons via telefoonnummer 0541-533 409 of info@mobelli.nl. Wij staan u graag te woord.