THEATERSTOELEN

Uw theater uitrusten met de beste en meest comfortabele theaterstoelen die u in Nederland kunt vinden? Daar kunt u op rekenen bij Mobelli Contract Seating uit Oldenzaal. Wij verzorgen voor u een uitstekend product met complete service van transport tot montage. Voorzie uw theater of bioscoop en uw klanten dus van ultiem ergonomisch zitcomfort.

Sfeer en comfort

Twee van de belangrijkste factoren die van een avondje uit in het theater of bioscoop een succes kunnen maken zijn, naast de voorstelling zelf natuurlijk, sfeer en comfort. Tijdens een voorstelling wilt u natuurlijk dat uw klanten comfortabel kunnen zitten en in een ontspannen sfeer van de voorstelling kunnen genieten. Hiervan bent u verzekerd met onze theaterstoelen welke nog volgens oud ambachtelijk handwerk worden gebouwd. In combinatie met de nieuwste technieken in klapmechanieken, schuim en stoffering levert dit een theaterstoel op die uw klanten voorziet van jaren onbezorgd kijkplezier en uw theaterzalen een prachtige uitstraling geeft.

Maatwerk, transport en montage

Nieuwe stoelen leveren is niet het enige wat Mobelli voor u kan betekenen. Wilt u uw oude stoelen opnieuw laten stofferen of renoveren, dan kunt u ook bij ons terecht. Bovendien bieden wij u compleet maatwerk waarbij wij de stoelen volledig op maat naar uw wensen zullen produceren. Tenslotte kunt u bij ons rekenen dat wij naast de productie ook het transport en de montage voor u regelen. Onze eigen monteurs monteren de stoelen snel en vakkundig in elke omstandigheid.

U hoort het, wanneer u interesse heeft in theaterstoelen kopen, is er in Nederland geen betere optie dan Mobelli Contract Seating. Wilt u gebruik maken van of meer weten over onze producten en diensten? Voor vragen of een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen via info@mobelli.nl of via 0541-533 409.