STADIONSTOELEN

Voetbal is de meest gespeelde en populairste sport ter wereld. Daarbij hoort natuurlijk voor iedere club een passend stadion, en hierbij zijn stadionstoelen vanzelfsprekend onmisbaar. Mobelli Contract Seating is als geen ander bekend in de wereld van voetbalstadions. Wij bieden u de meest comfortabele zitoplossing voor op uw stadion tribune. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw stadion stoelen van sportkuipen en klapstoelen tot business seats.

Duurzaam en comfortabel

Wij bij Mobelli Contract Service hebben al de nodige ervaring in de wereld van sportstadions. Zo beschikken clubs als PSV Eindhoven, FC Utrecht en Willem II al over onze comfortabele stadionstoelen van hoge kwaliteit. Onze stoelen bestaan uit de meest geavanceerde kunststof die bovendien ook nog eens bestendig is tegen vandalisme. Daarnaast worden al onze producten geproduceerd door onze eigen vakmensen en geïnstalleerd volgens de richtlijnen van FIFA. Hier hoeft u zelf overigens geen extra werk voor te verrichten: wanneer u uw stoelen bestelt bij Mobelli, leveren wij u niet alleen het product zelf maar verzorgen wij ook het transport en de montage voor u.

Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk. Wanneer u tussen ons assortiment niet precies de stoelen ziet die u voor uw stadion zou willen, kunt u op ons rekenen voor stoelen op maat, aangepast en geproduceerd naar uw wensen. Zo bent u altijd verzekerd van een resultaat waar zowel u als uw bezoekers 100% tevreden mee kunnen zijn.

Meer weten?

Heeft u interesse in onze stadionstoelen of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom niet om contact met ons op te nemen via tel. 0541-533 409, of door middel van een e-mail naar info@mobelli.nl. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug.