SPORTTRIBUNES

Een sportzaal kan worden gebruikt voor sportwedstrijden, gymlessen, maar ook als zaal om bijeenkomsten in te organiseren. Het is dus vaak van belang dat de tribunes die u tijdens wedstrijden inzet, daarna weer netjes opgeborgen kunnen worden. Hiervoor bieden de verschuifbare sporttribunes van Mobelli Contract Seating een uitkomst. Kies uit ons brede assortiment of laat uw sporttribune op maat maken.

Unieke tribunes op maat

Wij bij Mobelli leveren voor multifunctionele zalen elektrisch in- en uitschuifbare tribunes, welke volledig voor u op maat kunnen worden gemaakt bij uw specifieke gebruikswensen. Een tribune van Mobelli Contract Seating is daarmee een unieke tribune die perfect aan zal sluiten bij uw bedrijf, vereniging of sportteam. Onze elektrisch verschuifbare sporttribunes hebben daarnaast diverse zitoplossingen en andere mogelijkheden. Wij leveren tribunes in allerlei soorten en maten – van eenvoudige houten zitbanken, tot individuele banken met stoffering. Laat ons weten wat u graag wilt zien, en wij regelen voor u het juiste product.

Door toepassing van geavanceerde technieken is er geen verschil in gevoel tussen onze in- en uitschuifbare sporttribunes en vaste sporttribunes. Er is geen sprake van speling van segmenten, en bovendien produceren wij onze tribunes volgens strenge Duitse kwaliteitsnormen. Hierdoor bent u verzekerd van een uitstekend product in vorm en functie, of u nu kiest voor een bestaande tribune of voor maatwerk.

Inclusief transport en montage

Rust uw multifunctionele sportzaal vandaag nog uit met de elektrisch verschuifbare sporttribunes van Mobelli in Oldenzaal. Wij regelen niet alleen een product van hoge kwaliteit, maar ook snel transport en deskundige montage. Bij ons profiteert u dus volledige van service van A tot Z. Neem contact met ons op via tel. 0541-533 409 of info@mobelli.nl. Wij horen graag van u.