COLLEGEZAALSTOELEN

Bent u op zoek naar stoelen voor een of meerdere collegezalen van uw universiteit of hogeschool? Bij Mobelli Contract Seating uit Oldenzaal bent u hiervoor aan het juiste adres. Door heel Nederland leveren wij collegezaalstoelen van hoge kwaliteit en verzorgen wij zowel het transport als de montage van het product. U bent bij ons verzekerd van een product én service waar u tevreden mee bent.

Comfort en kwaliteit

De collegezaalstoelen van Mobelli Contract Seating zijn overal geroemd om hun kwaliteit, stabiliteit en zitcomfort. Of u nu een hogeschool, universiteit of andere vorm van hoger onderwijs bent en u behoefte heeft aan nieuwe collegezaalstoelen, bij ons kunt u terecht voor een prachtig en kwalitatief goed product. Bovendien bouwen wij deze stoelen in allerlei verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen. Stoffering of geen stoffering, met vaststaand of een opklapbaar schrijfblad, of met of zonder luchtbehandelingselement, bij Mobelli kan het allemaal. De stoelen kunnen volledig naar uw wensen aangepast en op maat gebouwd worden. Wat voor stoelen u dan ook wilt, bij ons vindt u ze gegarandeerd.

Service van A tot Z

Wanneer u kiest voor de collegezaalstoelen van Mobelli Contract Seating, kunt u rekenen op service van A tot Z. Wij verzorgen niet alleen het product zelf voor u, maar ook het transport naar uw locatie en de montage wanneer de stoelen eenmaal bij u zijn. U hoeft dus zelf geen chauffeur of monteur te regelen – dit doen wij allemaal voor u. Zo bespaart u tijd, kosten en administratieve rompslomp. Heeft u interesse in of nog vragen over onze producten en service? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0541-533 409 of info@mobelli.nl. Wij staan u graag te woord.