AUDITORIUMSTOELEN

Staat er binnenkort een congres, seminar of andere bijeenkomst op de planning en wilt u ervan verzekerd zijn dat de deelnemers comfortabel kunnen zitten? Kies dan voor de auditoriumstoelen van Mobelli Contract Seating uit Oldenzaal. Tussen ons uitgebreide assortiment en stoelen op maat zit er ongetwijfeld een product tussen dat perfect geschikt is voor uw bedrijf of situatie.

Altijd de juiste stoel

Onze auditoriumstoelen zijn gebouwd met en ergonomische vormgeving. Zo bent u verzekerd van urenlang zitcomfort zonder dat hier zit- of rugklachten aan over worden gehouden. Ideaal wanneer er sprake is van een lange bijeenkomst. Bovendien leveren wij stoelen met opklapbare schrijfbladen, vanuit de armlegger of achterop de rugleuning zodat er tijdens seminar of congres makkelijk door de deelnemers notities kunnen worden gemaakt. De schrijfbladen zijn altijd voorzien van een Anti-Panik uitvoering. Zo wordt met de auditorium stoelen van Mobelli Contract Seating elk congres of seminar gegarandeerd een leerzame bijeenkomst.

Bij Mobelli kunt u kiezen uit een ruim assortiment van auditoriumstoelen in allerlei soorten, maten en kleuren. Wanneer hier echter niet helemaal bij zit waar u precies naar op zoek bent, is dit bij ons ook geen probleem. Wij maken graag stoelen voor u op maat, helemaal toegespitst op uw wensen. Zo hebt u gegarandeerd een resultaat waar u tevreden mee bent en dat bij uw situatie of bedrijf past.

Contactinformatie

Wilt u meer weten of heeft u interesse in onze producten? Neem gerust contact met ons op via tel. 0541-533 409 of info@mobelli.nl voor al uw vragen of om een bestelling te plaatsen. Wij produceren, leveren én monteren uw stoelen altijd voor u.